maanantai 9. tammikuuta 2017

Perus maanantai


Tää päivä on ollut ihan juminen, en jaksanut lähtee ulos vaikka niin olin suunnitellut. Niskat on niin jumissa että huimaa, pitäs käydä hierojalla tai jotain.

Chillattiin vaan Jannan kans kotona, kateltiin pari jaksoa My little ponya taas vaihteeksi ja vähän smurffeja. Ryystin kahvia kaksin käsin silläaikaa kun pikkunen harjotteli konttaamista ja leikki leluilla.
Pelailin Animal Crossingia sillä aikaa kun Janna otti päikkärit. Vedin silläaikaa myös nuudelit ja katoin hetken paria streamia twitchistä. 

Iltapäivällä onnistuin myös vähän siivoomaan, mutta huimaus tuli taas takaisin niin en saanut kaikkea tehtyä mitä olin ajatellut. 

Oon välillä miettinyt kuinka epäreilua elämä välillä on. 
Aina kun tapahtuu jotain hyvää niin perässä tulee yleensä myös jotain pahaa. Saat jotain ihanaa mutta hetken päästä jotain muuta otetaan pois.
Niinkuin sillon kun tapasin Antin. Sain maailman ihanimman miehen mutta samalla menetin äitini.
Tulin raskaaksi, mutta Antille tapahtui hoitovirhe eikä ole nyt vuoteen saanut käveltyä kunnolla (kepeistä on onneksi edes jotain hyötyä). Tämä hoitovirhe vaikuttaa meidän arkeen niin paljon, teen suurimman osan hommista mitä kotona pitää ja vietän enemmän aikaa Jannan kanssa kuin Antti. 
Seuraavaksi Antilta menikin jo työpaikka alta.. Nyt pitäis sit kaiken järjen mukaan tapahtua jotain hyvää, mut ei oo näkyny. 
Ostettiin asunto 2-vuotta sitten ja samaan aikaan mulle diagnosoitiin masennus. 
Jotenkin tuntuu niin hölmöltä kun asiat menee aina näin.
Ehkä hyvä ja paha tosiaan kävelee käsi kädessä. 

Sitten kaikenlisäksi vielä stressaa se, kun sain tehtyä maksusuunnitelman erääseen laskuun ja huomaankin kelan sivuilta et mun tuet loppuu enskuussa. Eikä mitään hajua mitä vanhempainvapaan jälkeen vois tehä saatika mistä saa tuloja. Varmaan sit takas työkkärin listoille roikkumaan..

Kaikenlaista harmia, mut minkäs teet.

Kuva otettu sillon joskus kun vielä pystyttiin käydä yhessä ulkona, voi haikeus..


-Mawi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti